0
(0)

با سلام

آموزشینا میخواد مخفی کرد درایو ها را آموزش بده مرحله اول روی My computer راست کلیک میکنیم و گزینه manage را می زنیم

یک صفحه باز می شود در مرحله دوم  بر روی disk managment در سمت چپ کلیک کرده و سپس دروایوها در سمت راست پایین نشان داده می شوندروی درایو مورد نظر راست کلیک می کنیم توجه داشته باشید روی درایوی که ویندوز درون آن هست این عملیات را انجام ندهید.

در مرحله بعد در منوی باز شده بر روی گزینه ی change drive latter and path کلیک میکنیم.

در منوی باز شده گزینه ی remove را انتخاب می کنیم.و در صورتی که سوالی پرسید گزینه ی yes را انتخاب فرمایید.جهت بازگرداندن تمام مراحل را رفته فقط در قسمتی که remove را انتخاب کردید Addرا انتخاب می کنید و یک نام برای درایوتون انتخاب میکنید.و ok را میزنید و کار تمومه .

نکته:اگه گاهی مشاهده کردید مراحل را انجام دادید و به نتیجه نرسیدید نگران نباشید پس از ریست کردن سیستم تغییرات اعمال می شود.این مساله بخاطر این پیش میاد که یک نرم افزار از درایو داره استفاده میکنه.بازم تاکید می کنم روی درایو ویندوز این عملیات را انجام ندید.

…………………………………موفق باشید……………………………….

helpsys.ir

امتیاز دهی به این مقاله

روی ستاره مورد نظر برای امتیاز کلیک کنید

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا : 0

هنوز امتیازی نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *